Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sjajni Ukić

Veličanstvena Cedevita utišala Beograd i upisala novu veliku pobjedu

Košarkaši Cedevite pobijedili su u 11. kolu ABA lige u Beogradu Partizan s 92-82 (24-23, 20-21, 23-18, 25-20).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cedevita je u Beogradu zasluženo stigla do osme pobjede u sezoni jer je hrvatski prvak imao više živaca u završnici dvoboja, pogodivši čak 15 trica. Kod Cedevite je prvo ime bio Ukić s 23 koša i 4 trice, Musa je dodao 16, a Nichols 12 poena, dok je Partizan predvodio Williams-Goss s 25 ubačaja.

"Na kraju je ispalo uvjerljivo. Mislim da je možda bila i teža utakmica nego što zadnji rezultat sugerira, no mislim da smo možda i zaslužili te neke teške šuteve koje smo na kraju zabili jer smo stvarno igrali kao ekipa. Oni su također igrali jednu dobru utakmicu. U jednu ruku, bila je to jedna klasična ligaška utakmica, a u drugu ruku i velika pobjeda'', rekao je Ukić za službenu klupsku stranicu te nadodao:

''Svaki put kad dođeš ovdje igrati nije lako zabilježiti pobjedu. Nažalost, to je samo jedna pobjeda u nizu. Za tri dana čeka nas novi izazov i sljedeće kolo ponovno se vraćamo u Beograd. Stvarno je težak raspored iza nas. Zasad smo ovaj 12. mjesec, koji je možda čak krucijalan za neke stvari, odlično otvorili. No, tek je deseti. Imamo još 20 dana i puno utakmica i moramo nastaviti u ovom ritmu."

Zagrebački sastav sada ima omjer 8-3, Budućnost je prva s 9-1, a Zvezda ima 8-2. Partizan je sada na omjeru 5-6.

U narednom kolu Cedevita gostuje kod FMP-a.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider