Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nema opuštanja ovaj put

Bryant, Le Bron i društvo u najlakšem dresu ikad

Špalir američke i svjetske sportske ikonografije predvođen Carlom Lewisom sakupio se posljednjih dana u New Yorku povodom najnovije ''tehnološke pomoći'' američkim olimpijskim zvijezdama uoči Olimpijskih igara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Amerikanci su očito poduzeli sve da im se opet ne dogodi Atena 2004. kada su se ‘’bahate letve’’ vratile posramljene s broncom. Deron Williams, zvijezda New York Netsa, i dojučerašnja najveća posudba lockouta iz Bešiktaša, ponosno je pozirala s novim najlakšim američkim košarkaškim dresom. Donji dio dresa teži samo 142 grama.

Iako su košarkaši bili u prvom planu. Ameri ni u atletici ne prepuštaju ništa slučaju. Tako da ćemo u Londonu vidjeti više ''Caty Freeman'' odijela na atletskim stazama. Slavna Aboriđinka, ušla je u povijest sa svojim stylingom na 400 metara u Sydneyu. Na tom tragu gledat ćemo najbržu sprintericu svijeta Carmelitu Jeter i ostale atletske prvake na londonskom olimpijskom stadionu.

Sve to predvodio je jedan od najvećih sportaša svih vremena King Carl Lewis. Mogu li ova ''Space Jam'' odijela osigurati Bryantu, Le Bronu, Wadeu i ostalim ''iskupljenicima'' kako su se slikovito nazvali u Pekingu prednost pred ostalim košarkaškim građanima drugog reda.

Ricky Rubio je već poslao poruku ''izgubit ćete u finalu''. Nakon argentinskog čuda u Ateni, svi su počeli vjerovati. Španjolci sigurno imaju prvi pravo na to.

Nastavi čitati

Nastavi čitati