Košarka
SPORTOVI
Košarka
bit će važan igrač

Bojan Bogdanović pronašao novi klub: 21 milijun dolara za dvije sezone!

Bojan Bogdanović dogovorio je uvjete suradnje s Indianom Pacers, što je potvrdio vrlo pouzdani NBA izvor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pouzdani izvor u NBA ligi Adrian Wojnarowski objavio je tvit u kojem tvrdi da je Bojan Bogdanović dogovorio uvjete suradnje s ponajlošijom momčadi lige - Indianom Pacers. Momčad iz Indianapolisa raspala se ovoga ljeta nakon odlazaka Jeffa Teaguea, C.J. Milesa, Monte Ellisa, no najviše Paula Georgea, koji je otišao na Zapad u momčad Russella Westbrooka - Oklahomu City Thunder.

Bogdanović je, prema tvitu Wojnarowskog, potpisao ugovor na dvije godine u vrijednosti 21 milijun dolara. To je gotovo trećinu slabiji ugovor od onog što je navodno Bojan tražio (16 milijuna po sezoni), no ako ništa drugo Bogdanović bi trebao imati jako dobru minutažu u Pacersima.

Bogdanović je veći dio prošle sezone proveo u Brooklyn Netsima, no onda je u veljači poslan u ponajbolju momčad Istoka - Washington. S Wizardsima je izborio polufinale Istočne konferencije u kojem su bolji bili Boston Celticsi.

Sjajani hrvatski šuter bio je na prosjeku od 12.7 poena i 3 skoka u 26 utakmica regularnog dijela sezone u dresu Wizardsa, dok je u doigravanju zabijao svega 8.8 poena i upisivao 4.3 skoka.

Čeka se službena objava iz Pacersa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider