Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šarić solidan u porazu

VIDEO Bogdanović najbolji u porazu Netsa, Clippersi ''marširaju''

Bojan Bogdanović je sa 18 poena bio najbolji strijelac Brooklyn Netsa koje su sinoć sa 127-95 svladali Los Angeles Clippersi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović je zabio 18 koševa u 25:09 minuta koliko je igrao i tome je dodao dva skoka. Njegov suigrač, Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je odigrao 21:18 minuta i u tom je razdoblju zabio tri koša. Sean Kilpatrick je dodao 14 pogodaka, a Yogi Ferrell i Chris McCullogh su ubacili po 13 koševa svaki.

Clipperse, kojima je to sedma uzastopna pobjeda, do pobjede je predvodio Chris Paul s 21 poenom i devet asistencija, a Blake Griffin je dodao 20 koševa, šest skokova i isto toliko asistencija.

Clippersi su napravili seriju 35-5 na početku, dok su Netsi, koji su igrali bez Brooka Lopeza i ozlijeđenog Jeremyja Lina, zabili tek prva dva koša na utakmici. Prvu su četvrtinu Clippers završili s 39 koševa, a Netsi sa 14. Na poluvremenu Clippersi vode 71-46 i prednost ne ispuštaju do kraja.

Philadelphia 76ers nižu poraze. Sinoć su ih sa 115-88 pobijedili Houston Rocketsi. Šarić je odigrao 24 minute i zabio u tom razdoblju 11 koševa uz šest skokova i dvije asistencije. Njegov suigrač Joel Embiid je upisao ''double-double'' s 13 koševa i 10 skokova, a isto toliko koševa je zabio i Ersan Ilyasova.

Najbolji kod Houstona je bio James Harden s 33 koša, sedam skokova i deveta sistencija.

Poraz su doživjeli Orlando Magic, od njih su bolji bili Indiana Pacers sa 88-69. Damjan Rudež je odigrao 13.29 minuta i zabio tri koša uz jedan skok i jednu asistenciju, dok je Mario Hezonja odigrao 5:15 minuta bez pogodaka, ali je upisao jedan skok i jednu asistenciju. Najučinkovitiji njihov suigrač bio je Evan Fournier sa 14 pogodaka. Kod Indiane najviše je zabio CJ Miles, 16 koševa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider