Košarka
SPORTOVI
Košarka
nasmijao ama baš sve

Započela nova era Pistonsa: Nevjerojatan Griffiinov gaf u debiju, Westbrook odgurnuo navijača!

Započela je nova era Detroit Pistonsa. Blake Griffin debitirao je za svoju novu momčad i bio je sjajan.

Blake Griffin (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Blake Griffin debitirao je za Detroit Pistonse pred domaćim navijačima u pobjedi protiv Memphis Grizzliesa 104:102. Bivši igrač LA Clippersa bio je jedan od najboljih u susretu s 24 poena, 10 skokova, pet asistencija i dvije blokade. 

Griffin je u više od nekoliko navrata podigao Little Caesars Arenu na noge i pokazao navijačima što mogu od njega očekivati u budućnosti. No uoči drugog poluvremena dobro je i nasmijao sve okupljenje, ali i one ispred malih ekrana. Griffin nije startao u drugom poluvremenu jer je zaboravio obući dres!

Kada su se suci oglasili da kreće drugo poluvrijeme Griffin je sa sebe skinuo majicu s dugim rukavima, no ispod nje nije imao dres Pistonsa, nego običnu trening majicu bez rukava. Panično je počeo tražiti dres, pa je umjesto njega u igru na svega 14 sekundi morao ući Anthony Tolliver. 

Prilikom ulaska Griffinu je situacija bila prilično smiješna, kao i svima koji su shvatili o čemu je riječ. Zaboraviti na sebe navući dres nove momčadi u debiju? Nije dobar predznak...

Denver Nuggetsi slavili su pred svojim navijačima protiv Oklahome City Thundera 127:124, uz tricu Harrisa sa istekom vremena. Samo dvije sekunde prije kraja susreta Paul George pogodio je tricu za izjednačenje, a onda je mlada zvijezda bacila navijače u ekstazu tricom za pobjedu. 

Prilikom slavlja jedan je navijač Nuggetsa otišao predaleko. Ušao je na parket, stao je ispred Russella Westbrooka i unio mu se u lice. Razigravač Thundera i jedan od najboljih košarkaša svijeta odgurnuo ga je, nakon čega je ovaj mirno izašao s parketa.

Nije tu bilo neke velike drame, ali moglo je biti da je košarkaški fan bio malo luđi i uzvratio.

Od ostalih rezultata izdvojimo derbi u Teksasu. San Antonio ugostio je Houston Rocketse, koji su slavili s uvjerljivih 102:91. James Harden predvodio je svoju momčad do pobjede s 28 poena i 11 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider