Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vlašić na pretpozivu

Dalić objavio popis igrača za Latviju i Armeniju: Ima dosta promjena, vratio se Marko Pjaca

Vatreni se bore za izravan plasman na Euro 2024., ali više ne ovise sami o sebi.

Zlatko Dalić (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača hrvatske nogometne reprezentacije za dvije važne utakmice kvalifikacija za Euro 2024. -  protiv Latvije u gostima 18. studenog i Armenije tri dana kasnije, 21. studenog na Maksimiru.

Nakon fijaska u listopadskom ciklusu kvalifikacija u kojem su Vatreni upisali dva poraza protiv Turske i Walesa te potpuno zakomplicirali put na Euro, izbornik se odlučio za dosta promjena.

U odnosu na listopadski ciklus kvalifikacija, u obranu se vratio Marin Pongračić, a Borna Barišić je ispao na pretpoziv. U veznom redu pak više nema Nikole Vlašića, koji se također nalazi samo na pretpozivu, a na popis su upali Luka Sučić i Nikola Moro.

U napadu su dva nova imena, očekivano, tu je povratnik Ante Budimir koji igra sjajnu sezonu u Osasuni, ali i Marko Pjaca koji se ovog ljeta vratio u hrvatski nogomet potpisavši za Rijeku.

Petar Musa i Josip Brekalo dobili su samo pretpoziv, a od ostalih igrača na pretpozivu su još Dario Melnjak iz Hajduka, Martin Baturina iz Dinama, Franjo Ivanović iz Rijeke te Dion Drena Beljo i Dominik Kotarski.


Utakmice protiv Latvije i Armenije moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider