Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
stigao trofej

VIDEO Dalić vrlo zadovoljan, ali istaknuo je problem koji nikada nismo imali: "To je malo čudno za nas"

Hrvatska je osvojila trofej, a sve je komentirao Zlatko Dalić.

Hrvatski nogometni reprezentativci osvojili su ACUD kup koji se održavao u Egiptu, u finalnom susretu izabranici Zlatka Dalića svladali su domaćina s 4:2 (1:1).

Egipat je poveo već u šestoj minuti, a strijelac je bio Rami Rabia. Nije se dugo čekalo na izjednačenje, a Nikola Vlašić je u 21. minuti sa 16 metara pogodio pod gredu suparničkih vrata. U 57. minuti Bruno Petković glavom je pogodio za 2:1, dok je finale odlučeno u 77. minuti, kada je, također glavom, za 3:1 poentirao Andrej Kramarić. Potom je zabio i Lovro Majer, u 86. minuti postigao je gol za 4:1, dok je u 94. Mohamed El Shami postigao pogodak za konačnih 4:2 Hrvatske.

Nakon utakmice sve je komentirao Zlatko Dalić.

Tko se najviše približio udarnom sastavu nakon Egipta?

Ukupno glasova:

''Pobjeda i dobra utakmica, 80 tisuća ljudi, čast je ovo da nakon 12 godina u Egiptu budu navijači, igrali smo dobro i ovo nama znači. Dečki su to jako dobro odradili'', rekao je zadovoljni izbornik.

''Krenuli smo loše, primili smo gol nakon prekida i to je ono što moramo popraviti, ali vratili smo se kasnije i bili smo na visokom nivou. Dali smo četiri gola, iskoristili smo svoje šanse. Hvala dečkima na sjajnih deset dana u ponašanju i pristupu. Bili smo svi spremni za Abu Dhabi i fascinantno je što nitko nije rekao niti jednu riječ što idemo u Egipat. Neki kratki pasovi nisu bili točni, to je malo čudno za nas'', dodao je Dalić.

Što je još izbornik rekao, pogledajte u priloženom videu iznad članka.

Sažeci utakmice Egipta i Hrvatske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider