Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ludilo lige nacija

Završen je ždrijeb koji su mnogi Hrvati čekali: Samo su rijetki sretnici ovo dobili

Navala Hrvata i domaćina Nizozemaca je ogromna, a UEFA je napravila ždrijeb za ulaznice završnice Lige nacija.

Galerija Navijači na Poljudu Hrvatski navijači u Turskoj - 2 Navijač hrvatske nogometne reprezentacije +7 Navijači u Splitu

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u lipnju čeka završnica Lige nacija uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Vatreni 14. lipnja igraju protiv Nizozemske za finale, navala Hrvata i domaćina Nizozemaca je ogromna, a UEFA je napravila ždrijeb za ulaznice.

Jučer su navijači na e-mail dobili obavijest o statusu njihova zahtjeva, brojni su ostali bez ulaznica, ali ima i onih sretnika koje je UEFA odabrala u ždrijebu i oni su dobili pravo kupnje ulaznica. Kupnju moraju izvršiti do 29. ožujka, a ako to ne naprave, ulaznice idu u ruke drugim navijačima.

Nije poznato koliko je ulaznica HNS dobio za dvoboj s domaćinima, no sigurno je da se radi o nekoliko tisuća za hrvatski sektor, a interes među Hrvatima stvarno je neviđen.

''Nakon što je do 16. ožujka u 14:00 sati bilo moguće prijaviti se za kupnju ulaznica namijenjenih navijačima reprezentacija sudionica i onih namijenjenih široj javnosti, i to isključivo na službenoj internetskoj stranici UEFA-e, po završetku prijava proveden je ždrijeb koji je odlučio o onima koji imaju pravo kupiti ulaznice.

Navijači koji su izvučeni o tome su obaviješteni putem e-maila, moći će kupiti najviše četiri ulaznice po utakmici u dodijeljenoj cjenovnoj kategoriji. Rok za kupnju ulaznica je 29. ožujka u 16:00 sati.

Podsjetnika radi, navijači hrvatske nogometne reprezentacije prilikom prijave za ulaznice trebali su odabrati opciju "I am a fan of ... Croatia" kako bi sudjelovali u ždrijebu za ulaznice na tribini namijenjenoj hrvatskim navijačima'', napisao je HNS.
A kako se vrši uplata, HNS je sve lijepo objasnio na poveznici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider