Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Neugodan poraz

VIDEO Golovi Walesa i Hrvatske: Velšani šokirali Vatrene s dva pogotka, Pašalić tek uspio smanjiti

Wales je ugostio Hrvatsku u osmom kolu skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

U nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo Hrvatska je ove nedjelje izgubila kod Walesa s 2:1.

Vatreni nisu izgledali dobro u prvom poluvremenu, ali ipak su uspjeli otići na odmor čiste mreže. Nažalost, u drugom dijelu su brzo kapitulirali. 

Wales zabio za 1:0

Igrala se 47. minuta kada je velški vratar ispucao loptu, na centru je Marcelo Brozović bio ispred svog igrača, ali je loše zahvatio loptu i dao ju ravno na nogu Davidu Brooksu, a ovaj ju odmah proslijedio u for za Harryja Wilsona kojeg Domagoj Vida nije uspio zaustaviti, a bogme niti Domagoj Livaković - Wilson je vidio da je ovaj istrčao i lagano ga je prebacio za vodstvo Velšana.

Wales zabio za 2:0

Na semaforu je bila 60. minuta kada su Velšani povisili prednost na 2:0, a strijelac je opet bio Harry Wilson. Nakon deset minuta pritiska Vatrenih, Wales je došao do posjeda i to naplatio novim pogotkom u Livakovićevoj mreži.

James je ubacio na Wilsonovu glavu, koji je bio posve sam, nečuvan, a laganim trzajem glavom pospremio je loptu u mrežu za oduševljenje na tribinama.

Hrvatska smanjuje na 2:1

U 75. minuti susreta Modrić je izveo korner, to je Moore dirao glavom i prebacio na drugu vratnicu gdje je sve pratio Mario Pašalić i glavom zabio za smanjenje velškog vodstva. 

To je donijelo dodatan vjetar u leđa Vatrenima da krenu naprijed, barem po izjednačenje, ali do kraja susreta nisu uspjeli još jednom zatresti domaću mrežu. Nažalost, upisali su drugi uzastopni poraz u kvalifikacijama i tako potpuno zakomplicirali plasman na Euro. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider