Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
bivši igrač zvezde otvoreno

Srbin priznao: ''Ne volim Hrvate, ali daleko su od nas. Pjevaju himnu i plaču, napaljeni su u svim sportovima!''

Petar Pauča još je za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru istaknuo zajedništvo hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatski navijači u Neuruppinu (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Hrvatska nogometna reprezentacija sprema se za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj. Preostalo je tek pet dana do prve utakmice protiv Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Jučer su naši Vatreni srdačno dočekani u Neuruppinu, gradiću 70-80 kilometara sjeverozapadno od Berlina, gdje je naš bazni kamp za Euro.

Osim Hrvatske, tu su još Srbija i Slovenija od naših susjeda na Euru, nogomet postaje glavna tema, sitno se broji do početka turnira, a internetom se opet počela širiti izjava Petra Pauče, bivšeg napadača Crvene zvezde.

''Hrvatska je natjecateljska ekipa, treći na svijetu '98., drugi na svijetu 2018., jako ozbiljno rade. Hrvatska nam je jako odmaknula. Dinamo Zagreb s Mamićem i hrvatska reprezentacija... Imaju možda najboljeg igrača svih vremena s ovih prostora - Modrića'', govorio je Pauča 2022. godine za Kurir i dodao:

Luka Modrić Na Euru se može uzeti ozbiljna lova: Evo koliko su Vatreni već zaradili, a koliko mogu za svaki bod i pobjedu divider

''Imaju homogenost, igraju za reprezentaciju... iako ih ja ne volim osobno, ali igraju za reprezentaciju kao da za svaku utakmicu imaju premiju milijun eura po igraču. Pjevaju tu himnu i plaču, nisam to nikad vidio. Takvi su u svim sportovima - napaljeni.''

Što može Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider