Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kratak i jasan

Jarni pričao Španjolcima o Gvardiolu: "Smiješno, to se i meni dogodilo u Hajduku"

Španjolske novinare je zanimalo mišljenje Roberta Jarnija o aferi koja je prodrmala Hrvatsku.

Robert Jarni (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Robert Jarni najavio je utakmicu Hrvatske i Španjolske u prvom susretu skupine B na Europskom prvenstvu.

"Hrvatska i Španjolska su dvije momčadi koje žele igrati nogomet, ali imaju i sposobnost čuvanja rezultata. Mislim da će pobijediti onaj koji prvi zabije. Morate biti oprezni – na ovakvom turniru pogriješite i idete doma", kazao je u razgovoru za AS.

Jedan od igrača koji svugdje privlači veliku pozornost je Joško Gvardiol. Iza njega je odlična prva sezona u Manchester Cityju, pokazao se kao sjajan branič, ali i puno više od toga. Kao lijevi bek je zabio čak pet golova i mnoge oduševio:

"Mislim da je već sad među najboljima na svijetu. On je vrlo skroman. Nogomet čini vrlo jednostavnim, mislim da bi mogao igrati sve. Da nam nedostaje veznjak, isprobao bih ga kao pivota."

Pep Guardiola je prebacio Joška na poziciju lijevog beka i pogodio:

"Smiješna situacija, to se i meni dogodilo u Hajduku. Igrao sam lijevog bočnog, a trener je bio Sergije Krešić, on mi je rekao – Ispred tebe je nekoliko velikana, ako želiš igrati morat će se okušati kao krilo. Kasnije sam igrao u Juventusu, Betisu, Real Madridu, Las Palmasu. Danas klincima koje treniram govorim da moraju dominirati na barem dvije pozicije da imaju veće šanse igrati", otkrio je zanimljiv detalj španjolskom listu.

Za kraj osvrnuo se i na aferu koja je prije nekoliko mjeseci bjesnila hrvatskim i španjolskim medijima, Jarni je naime izjavio da će navijati za Real Betis protiv Dinama u Konferencijskoj ligi. Nakon toga je uslijedio potpuni kaos, Bruno Petković se žestoko obrušio na njega, a Jarni je ostao i bez funkcije izbornika Hrvatske do 17 godina.

"Afera? Radije ne bih o tome", zaključio je.

Luka Modrić FOTO Poznati Hrvat stigao u bazu Vatrenih: Luka Modrić je odmah razvukao osmijeh divider

Uživo iz Berlina "Bježite ljudi iz Berlina, ovdje igra Hrvatska!" Pogledajte sjajno javljanje reportera Dnevnika Nove TV iz Njemačke divider

Još nije kasno! Pridružite se ostalim izbornicima i zaigrajte Europski nogometni fantasy 2024.

Pokažite svoje izborničke vještine, kreirajte svoju virtualnu momčad i svakog dana se natječite s tisućama ostalih sudionika.

Za najbolje izbornike osigurali smo više od 6.000€ vrijedne nagrade za svako kolo, kao i više od 100 nagrada za najbolje na kraju prvenstva.

Rok za transfere se zatvara uskoro, zato ne propustite priliku i uključite se u natjecanje!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sretan rođendan španeru Vatrenih i 'plavoj devetki'! 🥳

Hvala ti za one trenutke protiv Brazila, uz želju da se iznenađenje slične magnitude dogodi i sutra na Allianz Areni... 🥳😍🇧🇷
Još jedna zanimljivost iz derbija... ✅️⚽️
Navijačka prepucavanja... 😂⚽
UŽIVO Povijesni event u Sferi: UFC 306 na najatraktivnijoj lokaciji na svijetu, produkcija će biti deset puta skuplja nego inače

Uključite se u prijenos >>> https://rb.gy/m8ji5a