Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zaboravili su nešto

Sky Sports: Wales ima šansu stvoriti jadan vikend za Modrića i društvo

Velšani puni samopouzdanja dočekuju Hrvatsku za koju ipak zaboravljaju da je među tri najbolje reprezentacije današnjice.

Luka Modrić (Foto: Afp)

U nedjelju od 20:45 Wales i Hrvatska igraju jako bitno utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024 godine u Njemačkoj.

Velšani u dvoboj ulaze puni samopouzdanja nakon remija na Poljudu gdje su u zadnjim trenucima zabili za 1:1 i šokirali 30-ak tisuća Hrvata na tribinama.

Nakon poraza od Turske u Osijeku hrvatski nogometaši moraju ići na pobjedu kako se stvari u grupi ne bi dodatno zakomplicirale.

Poraz protiv Turske odjeknuo je i u Velikoj Britaniji pa je tako ugledni Sky Sprorts malo podcijenio Vatrene, treću nogometnu silu svijeta.

"Utakmica će se igrati pred strastvenim navijačima koji će napuniti stadion, ali i biti nervozni jer Luka Modrić stiže u grad. Zbog toga Wales mora odigrati svoju najbolju utakmicu'', piše Sky i dodaje:

"Wales ima šansu vikend učiniti nezaboravnim za sebe, a jadnim za Modrića i njegovo društvo", optimistično će Britanci pred dvoboj Walesa i Hrvatske.

No Vatreni su svejedno favoriti. Hrvatska ima daleko bolje igrače i veće zvijezde, sada je bitno samo odigrati jednu odličnu napadačku utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider