Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Hrvatska reprezentacija
Oduševio Hrvatsku

Srpski golman izludio Vatrene pa dobio hvala od "najvećeg": Modrić ga poslije utakmice potražio u svlačionici

Užičanin na golu Armenije Ognjen Čančarević dobio je dres od Luke Modrića.

Reprezentacija Hrvatske pobjedom protiv Armenije 1:0 potvrdila je plasman na Europsko prvenstvo. Vatreni su sinoć na Maksimiru minimalno pobijedili neugodne goste, ali rezultat bi bio bitno drugačiji da na golu nisu imali raspoloženog Ognjena Čančarevića.

Srbin iz Užica imao je čak deset obrana na utakmici i da je kojim slučajem Armenija izvukla bilo kakav rezultat, sad bi se o njemu pričalo kao o igraču utakmice. Užičanin je oduševio hrvatske navijače svojim primjerenim izjavama u najavi ovog susreta, a o kapetanu Luki Modriću govorio je biranim riječima.

Ognjen Čančarević (lijevo) Vratar Armenije: "Maksimir? Ja sam iz Srbije, navikao sam na to. Za Modrića nemam riječi" divider

Modrić nije ostao dužan i poslije utakmice otišao je u svlačionicu Armenije kako bi čestitao svim gostujućim igračima na odličnoj partiji pa potražio Čančarevića i poklonio mu svoj dres.

Čančarevića je uoči utakmice oduševio izjavom kako je sinu rekao da će igrati protiv najboljeg na svijetu. Sin ga je upitao Mbappea ili Haalanda, a on je odgovorio - Modrića.

Po završetku utakmice Čančarević je Hrvatskoj poželio sve najbolje na Euru i otišao čak tako daleko te rekao kako smatra da Vatreni mogu otići do kraja.

Sažetak utakmice Hrvatska - Armenija:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider