Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
KAKO SE POKLOPILO

VIDEO Luku Modrića iznenadio podatak nakon Portugala: "Pa nisam znao za to"

Luka Modrić je debitirao na Euru na današnji dan 2008. i zabio iz penala. Čak 16 godina kasnije zabio je ponovno iz penala na isti dan.

Hrvatska nogometna reprezentacija u osmom pokušaju je napokon uspjela pobijediti Portugal, nakon što je u pripremnom susretu u Oeirasu slavila sa 2:1 pred Euro 2024.

Vatreni sada u osam susreta protiv Portugala imaju po jednu pobjedu i remi, te šest poraza uz razliku 6-16 razliku pogodaka.

Nakon utakmice pred kameru Nove TV stao je Luka Modrić te razgovarao s Markom Šepatom.

"Odigrali smo jaku dobru utakmicu, napokon smo pobijedili Portugal. Možemo biti zadovoljni kako je prošla proba za Euro. Od početka do kraja smo bili dobri, sve smo napravili što smo dogovorili. Ovo će nam dati dodatno samopouzdanje za Euro", rekao je Luka Modrić pa komentirao mlade igrače.

Što može Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

"Svi koji su ušli i igrali od početka pokazali su da su s pravom tu. Svi, ne treba izdvajati. Bili su na visokoj razini, što je potrebno da bi dobio Portugal. Možemo biti zadovoljni kadrom. Ti igrači su budućnost Hrvatske i to su danas pokazali. Budućnost je svijetla ispred nas.

Luka Modrić je debitirao na Euru na današnji dan 2008. i zabio iz penala. Čak 16 godina kasnije zabio je ponovno iz penala na isti dan.

"Nisam znao za taj podatak. Lijepo da se to opet ponovilo da sam zabio iz penala kao protiv Austrije. Očekivanja su s pravom velika. Imamo dobru ekipu, odličnu atmosferu, imamo želju i volju odigrati pravi Euro. Svjesni smo očekivanja i nadam se da ćemo biti pravi kao danas. Treba nastaviti ovako", izjavio je Modrić.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider