Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ogroman skok

Mladom Vatrenom vrijednost skočila skoro dvostruko: Sad je četvrti najvrjedniji Hrvat

Josip Stanišić sad vrijedi 18.000.000 eura po Transfermarktu.

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić napravio je pun pogodak odlaskom na posudbu u Bayer Leverkusen.

Na startu sezone bio je samo jedan od reprezentativaca u Dalićevoj rotaciji, a danas je četvrti najvrjedniji Dalićev igrač na popisu.

Josip Stanišić slavi pogodak Agent Josipa Stanišića otkrio gdje će hrvatski reprezentativac igrati sljedeće sezone divider

Poznata stranica Transfermarkt njegovu vrijednost sad procjenjuje na 18.000.000 eura, čak osam milijuna više nego što je vrijedio prije samo nekoliko dana. Svoje posljednje osvježavanje vrijednosti igrača poznata stranica imala je 27. ožujka, a u odnosu na dan ranije, Stanišić je vrjedniji čak 8.000.000 eura!

Stanišić je službeno igrač Bayerna, a tekuću sezonu provodi na posudbi u Bayer Leverkusenu i prema svemu sudeći postat će prvak Njemačke.

Hrvatska nogometna reprezentacija Nova FIFA-ina ljestvica: Pogledajte gdje je Hrvatska nakon osvojenog turnira u Egiptu divider

Ove sezone već ima dva nastupa u Bundesligi više nego cijele prošle sezone, a ozbiljnija minutaža odrazila se na njegovoj vrijednosti, koja je drastično porasla u tekućoj sezoni.

Josip sad dijeli četvrto mjesto na listi najvrjednijih hrvatskih nogometaša, skuplji od njega su samo Joško Gvardiol (75 milijuna eura), Mateo Kovačić (30 milijuna eura) i Lovro Majer (25), a Marcelo Brozović vrijedi identično.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider