Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ŠTETA, JOSIPE

Josip Juranović prisjetio se svoje prilike: "Da sam je malo bolje udario..."

Najbolju hrvatsku priliku u 120 minuta finala Lige nacija imao je Josip Juranović.

Josip Juranović odigrao je još jednu sjajnu utakmicu na desnom boku hrvatske reprezentacije. Nije na terenu proveo svih 120 minuta, pa nije šutirao kaznene udarce, no mora se spomenuti kako je upravo on imao našu najbolju priliku.

Ipak, njegov pokušaj iz 51. minute rezultirao je hvatanjem na glavu naših navijača. Odlično se ubacio u kazneni prostor i došao do prilike za udarac, ali njegov poluvolej prošao je baš najgorom mogućom rutom, između vrata, ali i naših igrača, koji bi možda mogli skrenuti loptu u gol.

Juranović žali zbog svoje prilike

"Mogu reći da je bila vrhunska utakmica s obje strane. Vrhunske reprezentacije, vrhunski igrači. Mislim da su oni imali šanse, ali i mi. Možda da sam je malo bolje pogodio, da je ušla u gol, sve bi bilo drugačije", rekao je Josip i prisjetio se te prilike.

Naravno da ni on nije ostao ravnodušan na naše navijače.

"Sve u kockicama, zahvalni smo im do neba. Htjeli smo im vratiti na najbolji mogući način, ali nije išlo", dodao je.

Još je nešto rekao o budućnosti reprezentacije, koja je blizu plasmana na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Njemačkoj. 

"Vidjet ćemo, nadam se da će to biti nova prilika za veliki rezultat. U Njemačkoj će biti hrvatska garda i to jedva čekam", završio je još jednom odlični nogometaš Union Berlina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider