Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
pokušaj sabotaže

EKSKLUZIVNA SNIMKA: Ovako je huligan u Osijeku izvjesio transparent o kojem bruji cijela Hrvatska

Hrvatskoj prijete prazne tribine u zadnjem kolu kvalifikacija za Euro.

Hrvatska reprezentacija mogla bi zaključiti kvalifikacije za Euro pred praznim Maksimirom. Na sinoćnjoj utakmici navijanje za svaku osudu - uz ustaške budnice i sramotno skandiranje.

A nekoliko dana uoči utakmice - pokušaj sabotaže. Dnevnik Nove TV u ekskluzivnom je posjedu snimke gdje se vidi kako nepoznati počinitelj pokušava na stadion izvjesiti slovo U.

Upravo gledate ekskluzivnu snimku nadzorne kamere koja je postavljena na osječkoj Opus Areni. Muškarac odjeven u crno s nepoznatom bijelom tkaninom normalnim hodom prilazi zaštitnoj ogradi. Zaustavlja se ispred ograde i postaje jasno vidljivo kako je riječ o transparentu.

Polagano, bez žurbe razvlači transparent. Još nije vidljivo je li i što na njemu ispisano.

Ponovno se laganim korakom udaljava od transparenta. Sada je jasno vidljivo kako se na transparentu vidi slovo U.

Muškarac ide korak dalje. Vadi mobitel i s bljeskalicom slika izvješeni transparent.
Ponovno se vraća do transparenta i zadržava se još 20 sekundi.

Nakon dvije minute i pet sekundi muškarac završava posao i ostavlja transparent te istim putem kojim je i došao napušta prostor stadiona, a 37 sekundi nakon što je muškarac otišao u kadru se pojavljuje jedan zaštitar na romobilima koji prolazi pored transparenta ne zaustavljajući se dok drugi koji ide pješice zastaje kraj transparenta i nakon nekoliko sekunda odlazi.

Nekoliko sekundi kasnije drugi zaštitar na romobilu se pojavljuje u kadru – mimoilazi se s drugim i kreće trasom kojom se udaljio muškarac koji je postavio transparent.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider