Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ima temperaturu

Vatreni propustio posljednji trening: Neće igrati protiv Egipta?

Iskusni branič Domagoj Vida upitan je za finale Egipta i Hrvatske u Kairu.

Mateo Kovačić, Domagoj Vida i Lovro Majer (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Domagoj Vida zbog povišene temperature propustio je posljednji trening uoči utakmice finala prijateljskog turnira između Egipta i Hrvatske u Kairu, koju možete večeras pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr od 21 sat.

34-godišnji branič grčkog AEK-a tijekom jučerašnjeg dana nije se dobro osjećao, pa će tijekom dana izbornik Zlatko Dalić odlučiti hoće li biti u kadru za utakmicu. Otprije su zbog ozljeda otpali Martin Erlić i Luka Ivanušec, otkrili su iz HNS-a.

Ostali igrači normalno su trenirali sat vremena na stadionu od 94 tisuće mjesta u predgrađu Kaira na kojem će se igrati finalna utakmica. 

Hrvatska je u polufinalu svladala Tunis boljim izvođenjem jedanaesteraca, dok je Egipat s 1:0 svladao Novi Zeland. Hrvatskim nogometašima taj turnir služi kao priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

HNS je dopustio hrvatskim navijačima gledanje treninga kako bi im se odužio zbog premještanja turnira iz UAE-a u Egipat. Turnir je premješten u posljednji trenutak, a navijači su već imali plaćene letove i smještaj u Abu Dhabiju.

Unatoč tome mnogi od njih došli su u Egipat, a iz HNS-a vjeruju da bi se stotinjak hrvatskih navijača moglo skupiti na finalu.

Zlatko Dalić FOTO Dalić se uoči finala sastao s bivšim izbornikom Vatrenih: Uspješno je vodio klub u Egiptu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider