Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
REPREZENTACIJA U KAIRU

Borna Sosa o svojoj sezoni u Ajaxu: "Mene u nogometu više ništa ne može iznenaditi

S treninga naše reprezentacije u Kairu u Dnevnik Nove TV javio se Milan Stjelja.

Opušteno je u Kairu, u kampu naše nogometne reprezentacije, no trenira se odgovorno i čeka utakmica koju će naša reprezentacija odigrati u subotu protiv Tunisa, uz izravni prijenos na gol-hr-u i Novoj TV.

Reprezentacije je tamo otišla bez Ante Budimira i Ivana Perišića, koji su ostali u Zagrebu, jedan zbog lakše ozljede, a drugi zbog nastavka rehabilitacije te se za njega i u startu znalo da će odraditi samo zagrebački dio okupljanja.

23 igrača na raspolaganju izborniku

S treninga u Kairu javio se Milan Stjelja, koji je objasnio kakva je situacija. 

"Svi koji su doputovali su na raspolaganju izborniku. Njih 23. Ako smijem s lica mjesta primijetiti, ide se dosta žustro i jako, bez obzira što ovaj ciklus ima prefiks team buildinga. Svjesni su igrači kako se ovdje grade startne pozicije za ono što je puno važnije, a to je Europsko prvenstvo", rekao je.

Kao svog sugovornika doveo je Bornu Sosu, koji je nešto rekao o samom okupljanju, turniru u Egiptu i cilju s kojim su tamo otišli. 

"Na nama je da se iskazujemo u svakoj utakmici. U svakom treningu, a kamoli u svakoj utakmici. I samim time je i borba za pozicije isto tu. Svatko se želi nametnut, postavit da bude u što boljoj poziciji kad dođe Europsko prvenstvo – tako i ja i svi ostali.“

Burna sezone iza Sose

Morali su malo proći i Borninu situaciju u Ajaxu. Ove sezone tamo je došao, bilo je tu generalno dosta problema u klubu pa je upitan kakva je sada situacija i kako gleda na ovo vrijeme koliko je već u tom velikanu.

"Da, novi klub, burna sezona, mislim da je čak proglašena na početku jednom od najgorih ikad, tako da malo nesretno što se mene osobno tiče, ali sad se ajmo reći stabiliziralo koliko – toliko. Jednostavno nekad se mora prihvatiti da sezona neće završiti kako je većina očekivala, ali isto tako puno stvari se moglo naučiti iz toga", rekao je Borna, dodavši:

"Mene osobno više ništa ne može iznenaditi u nogometu jer sam prošao dosta stvari, i dobrih i loših, i mislim da je najbitnije da ovu sezonu privedemo što bolje moguće kraju jer opet smo u borbi za Europsku ligu i onda na kraju da se fokusiramo naravno na Europsko prvenstvo, a sljedeće sezone ćemo vidjet što će biti."

Bornu očekujemo u prvom sastavu protiv Tunisa u subotu, u utakmici koju možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider