Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Tu se dijele muške nagrade!

Muška njega u dm-u donosi vrijedne nagrade

 Za sve muškarce kojima je briga o koži i kosi dio svakodnevnog rituala, stižu uzbudljive vijesti iz dm-a. dm je pripremio nagradnu igru Tu se dijele muške nagrade! u kojoj možete sudjelovati tijekom cijelog studenog u dva jednostavna koraka.

1. Kupnja bilo koja dva proizvoda za mušku njegu

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi za mušku njegu iz dm-ovog sve bogatijeg kutka za muškarce koji će vam pomoći da svojoj kosi osigurate pravilnu njegu i styling i koji će zaštiti vašu kožu prilikom i nakon brijanja. Među njima su proizvodi iz linija Old Spice, Balea Men, alverde men, Nivea men, L'Oréal Men Expert, Garnier Men, Axe, Dove, Playboy, adidas, head&shoulders i Gillette. Kupnja bilo koja dva proizvoda iz navedenog asortimana muške njege omogućit će vam sudjelovanje u SMS nagradnoj igri u sklopu koje je dm pripremio vrijedne nagrade.

2. Pošaljite SMS i neka slatko iščekivanje započne

Ako želite osvojiti 10.000,00 kuna na svojoj American Express kartici, Samsung LED TV ili pak Apple Watch Sport pomoću kojeg možete mjeriti aktivnosti koje obavljate tijekom cijelog dana, poput šetanja psa ili sportskih aktivnosti pošaljite SMS na broj 60375. U SMS-u je potrebno navesti broj računa ostvarenog u dm-u, vaše ime i prezime te adresu.

Pravila nagradne igre možete preuzeti na internetskoj stranici dm-a. Želimo vam puno sreće!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider