Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
i oliver je bio navijač

Torcida priprema špalir na ispraćaju Olivera Dragojevića: Dođite svi u bijelim košuljama

Navijačka skupina Torcida sudjelovat će u veličanstvenom ispraćaju Olivera Dragojevića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska se oprašta od legendarnog Olivera Dragojevića. U 11 sati u splitskom HNK-u počinje komemoracija, koju ćete moći pratiti uživo na DNEVNIK.hr-u, dok će se posljednji ispraćaj održati od 18:50 na splitskoj rivi.

Splićani će od svog sugrađanina uz molitvu i njegove pjesme ispratiti do gata sv. Nikole, gdje će u 19:50 katamaranom Jadrolinije koji je osigurala Vlada Republike Hrvatske isploviti prema Veloj Luci u pratnji brodova Lučke kapetanije, MUP-a i Hrvatske ratne mornarice, uz bakljadu, sirene i brecanje bumbala - velikoga zvona na zvoniku Svetoga Dujma.

Navijačka skupina Torcida pozvala je svoje članove da dođu u bijelim košuljama i formiraju špalir.

''Pozivamo sve pripadnike Torcide i ostale navijače Hajduka da dođu u bijelim košuljama u 17 sati ispred prostorija Kluba Navijača.

Sa Starog placa ćemo u 17:30 krenuti prema Rivi na posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića, gdje ćemo s tugom i ponosom formirati špalir od crkve Sv. Frane do gata Sv. Nikole kraj Lučke kapetanije, mjesta odakle će simbolično u 19:50 posljednji put Oliver isploviti katamaranom prema Veloj Luci'', stoji u pozivu navijača Hajduka, koji je obožavao i Oliver.

Veličanstven ispraćaj Olivera gledajte uživo na Novoj TV i DNEVNIK.hr-u od 18:25

Ispraćaj će uživo prenositi i kamere Nove TV u Dnevniku koji će danas iznimno početi već u 18:25. U zagrebačkom će studiju biti voditelji Romina Knežić i Petar Pereža, a iz Splita će se s javljati reporteri Sofija Preljvukić, Mario Jurič i Šime Vičević. Kamera Nove TV bit će i u Oliverovoj rodnoj Vela Luci odakle će se javljati Paula Klaić Saulačić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider