Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
''ne može biti tako dobro''

Teniski meč prekinulo glasno vođenje ljubavi: Reakcije su neprocjenjive

Tenisači, gledatelji i komentator nisu mogli vjerovati što se događa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na ATP Challengeru Sarasota Open u američkoj saveznoj državi Florida jedan će meč ostati zapamćen po zanimljivom ometanju tenisača. Amerikanci Frances Tiafoe i Mitchell Krueger nisu mogli vjerovati što to čuju u šestom gemu drugog seta na servis Tiafoea.

Tijekom cijelog gema čuli su se glasni uzdasi jedne žene koja je očito vodila ljubav sa svojim partnerom. U prijenosu je komentator mislio kako se radi o nečijem telefonu, ali ubrzo je shvatio da su svi u publici iznenađeni. Brzo je zaključio kako strastveni uzdasi dopiru iz stana u blizini terena na kojem se igrao teniski meč.

''Ovo je najbizarnija situacija. Ne znam kako da ovo kažem. Upalio se nečiji telefon i čuje se video za odrasle. Ne, to nije nečiji telefon, to je stan preko puta jezera. O Bože.''

Mitchell Krueger je nakon razgovora s glavnim sucem uzeo lopticu te je napucao u smjeru iz kojeg su dolazili uzdasi na što je publika reagirala glasnim smijehom. Stenjanje se nije zaustavilo ni u sljedećim poenima pa se Frances Tiafoe u jednom trenutku zaderao:

''Ma daj, pa ne može biti tako dobro.''

Publika je ponovo umrla od smijeha, a uskoro se ljubavni par utišao te su tenisači mogli u miru nastaviti meč koji je sa 6:3, 6:2 dobio Tiafoe.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider