Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ovome se nije nadao

Ovako Mourinha nitko nikada nije nasamario: Izraz lica govori sve!

Jose Mourinho nasjeo je na vrhunsku šalu talijanskih novinara koji su ga "natjerali" da potpiše dres Antonija Contea.

Jose Mourinho (Screenshot)

Podvalu poput one koju su mu smjestili talijanski novinari menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho još nije doživio. Dobra je stvar da je cijelu šalu prihvatio s velikom dozom humora.

Nije tajna da se Mourinho i njegov talijanski kolega na klupi Chelseaja ne vole. Otkako su postali rivali u Premierligi, nijedan njihov dvoboj nije mogao proći bez osobnih "otrovnih strelica". Mourinho je nazvao Contea klaunom, na što mu je on uzvratio da je senilan, da bi Portugalac nakon toga podsjetio novinare kako je Conteov Juventus bio izbačen iz Serie A zbog namještanja utakmica (iako je Conte bio oslobođen svih optužbi).

Manchester United i Chelsea sastat će se idućeg mjeseca u Premierligi, a kao zagrijavanje za taj dvoboj pobrinuli su se talijanski novinari. Oni su zaskočili menadžera United ispred hotela Lowry u kojem Mourinho odsjeda te su ga zamolili da potpiše Unitedov dres.

Mourinho je djelovao iznenađeno, ali je s osmijehom potpisao prednju stranu dresa, ne znajući da na leđima piše ime "Antonio Conte". Kada je shvatio što su mu smjestili, Mourinho je rukom prekrio lice i uz osmijeh se zaputio prema svojoj sobi.

Navijači Uniteda "oprostit" će mu ovaj grijeh, ako do kraja siječnja dovede Alexisa Sancheza iz Arsenala i pojača momčad u borbi za prvenstvo, FA Cup i Ligu prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider