Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svijet sporta ujedinjen

Podrška stiže sa svih strana: Napad u Barceloni ujedinio velike rivale

Svijet sporta ujedinio se nakon terorističkog napada u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i cijela Španjolska u šoku su nakon terorističkog napada u Barceloni, gdje je napadač usmrtio najmanje 13 osoba nakon što se kombijem zaletio u masu u popularnoj turističkoj ulici La Rambla.

Ivan Rakitić i ostali igrači Barcelone odmah su poslali poruke podrške i sućuti, a njima su se pridružile i mnoge druge ličnosti iz svijeta sporta. Poruke podrške poslali su Pau Gasol, Rafael Nadal, Fernando Alonso i mnogi drugi sportaši i klubovi.

Španjolska je zbog tragičnih događaja privremeno ostavila po strani veliko rivalstvo Madrida i Katalonije. Službenim priopćenjem oglasio se i Real Madrid koji je na svojim stranicama objavio duboko žaljenje zbog napada dodavši da stoji uz žrtve i njihove obitelji.

Poruke podrške poslali su i igrači Reala, dok je Marca, list blizak klubu, izašao s naslovnicom s crnom trakom i naslovom: ''Danas ne možemo pričati o sportu.''

Sve utakmice nove sezone u prve tri španjolske lige počet će minutom šutnje, a mnogi su klubovi privremeno prekinuli svoje aktivnosti. Villareall je tako, primjerice, odgodio predstavljanje svog novog pojačanja Carlosa Bacce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider