Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stiže li i ona na Hrvatsku?

Peruanska seks-bomba muza je njihove reprezentacije: Zbog bujne Nissu svi vole Peru

Reprezentacija Perua večeras će sigurno imati atraktivnu podršku na tribinama…

Nissu Cauti, muza peruanske reprezentacije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Galerija

Južnoameričke reprezentacije poznate su po svojoj vatrenoj podršci s tribina. Osim glasnih i strasnih navijača na tribinama se često nađu i atraktivne navijačice, često odjevene taman toliko da fanove bace u trans te da fotografi i kamermani jednostavno ne mogu skinuti pogled.

U tome su najpoznatije bile brazilske navijačice. Njihova reprezentacija imala je golišavu podršku gdje god da je igrala, a folklor je to koji je naročito prisutan bio na velikim natjecanjima. I onda je stiglo Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi gdje se igralo u hladnijim mjesecima na južnoj polutci i nije bilo previše slabije obučenih navijačica.

No svijet je tada upoznao Larrisu Riquelme, Paragvajku koja je na ulicama Asunciona pratila svoju reprezentaciju, a mobitel u grudima donio joj je svjetsku slavu.

Njezina svojevrsna nasljednica zove se Nissu Cauti i dolazi iz Perua s kojim Hrvatska igra noćas od 1:30 u Miamiju. Ne znamo hoće li bujna Peruanka biti na stadionu Miami Dolphinsa, ali bio bi grijeh da ne bude.

Nissu se proslavila na dvije uzastopne Copa Americe 2015. i 2016. godine. Tada ju je upoznao cijeli svijet jer su fotografije s tribinama završile u mnogim medijima diljem planeta. Ona se proglasila ''djevojkom reprezentacije'' i postala neslužbena maskota peruanske nacionalne momčadi.

S njom su se fotografirale i najveće brazilske zvijezde poput Neymara i Danija Alvesa, a na društvenim je mrežama prate deseci tisuća fanova.

Kakav ishod predviđate za utakmicu Hrvatska - Peru (subota 1:30)?


 

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati