Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
od 4. kolovoza

Olimpijske igre uz Sašu Lugonjića na Novoj TV

Od 4. kolovoza na Novoj TV gledatelji će moći pratiti vijesti sa XXXI. Olimpijskih igara, koje će se održati od 5. do 21. kolovoza u Rio de Janeiru.

Saša Lugonjić, sportski urednik i novinar, koji već više od 12 godina za Novu TV donosi najvažnije vijesti sa sportskih događanja, svakog će dana sa lokacije donositi svježe informacije i ugošćavati zanimljive sugovornike, donositi razne priče, kako bi dočarali fascinantni Rio de Janeiro iz prve ruke.

Hrvatski sportaši stižu na Olimpijske igre željni osvajanja medalja. U Riju će nastupiti 87 sportaša iz Hrvatske, od toga čak devet osvajača olimpijskih medalja u pojedinačnim sportovima, hrvatska vaterpolska reprezentacija koja će braniti zlato osvojeno na OI London 2012. godine, te hrvatska rukometna reprezentacija, koja nakon bronce iz Londona ponovo kreće u lov na medalju. Uz njih, za medalju u Riju borit će se i košarkaša reprezentacija Hrvatske.

Saša će izvještavati o uspjesima naših sportaša i najvažnijim događajima toga dana te donositi zanimljive priče iz sportskog svijeta:

''Uzbuđen sam uoči svog odlaska u Rio jer je to poseban događaj koji nema konkurencije. Duh olimpijskih igara osjetio sam u Londonu 2012., no ove će biti posebne jer su prve Olimpijske igre koje se održavaju u Južnoj Americi. Treba još imati na umu da na ovim igrama Hrvatska objektivno ima izglede za osvajanje najvećeg broja medalja, pa je time i uzbuđenje veće.“

Gledateljima će atmosferu sa Olimpijskih igara prenositi i brojni gosti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider