Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
morate pogledati

Nogometne Ikone stižu u Križevce, ulaz na projekciju popularnog filma je besplatan

U petak, 6. travnja, očekuje nas prava sportska poslastica na Culture Shock Festivalu. U goste stižu Nogometne ikone, ljudi koji su u vrlo brzom periodu prikupili preko 100 tisuća fanova na društvenim mrežama, te čiji je nogometni kviz trenutno najbrojniji i najpopularniji u Hrvatskoj.

Nogometne Ikone u Križevcima

U sklopu 14. Culture Shock Festivala u Križevcima, održat će se projekcija dokumentarnog filma Bitka za Macolu, nastalog kao produkt popularnih Nogometnih Ikona. Wesley Sneijder, Fabio Cannavaro, Antonio Di Natale, Stipe Miočić, Slaven Bilić…samo su neke od svjetskih sportskih zvijezda koje su podržale ‘Nogometne ikone’, projekt koji je vrlo brzo prerastao granice Facebook stranice.

Pub kvizovi, Facebook, Instagram, humanitarne akcije – što se skriva iza kulisa projekta koji prati više od 100 tisuća nogometnih romantika na društvenim mrežama? Premijere, za koje se tražila karta više, održane su u zagrebačkom Kinu Tuškanac i splitskom Kinu Karaman.

Želja ekipe iz Ikona bila je da dokumentarcem proputuju sve gradove u kojima se održava kviz. A to je od ove sezone paralelno u isto vrijeme s istim pitanjima u čak devet gradova. Nakon Zagreba i Splita, 6. travnja projekcija će biti održana u Klubu kulture u Križevcima, a svi će posjetitelji moći sudjelovati i na tribini nakon projekcije.

Gosti tribine su redatelj dokumentarca, sportski novinar Nove TV i jedan od organizatora kviza Vlado Boban i scenarist filma, njegov televizijski kolega Stipe Antonijević. Ulaz na projekciju je slobodan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider