Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Njega muške kože u dm-u

Od 14. do 20. rujna 40 % popusta na sve proizvode Nivea u dm-u

Pravilna njega kože nije samo potreba u službi ljepote. Površine od otprilike 1.8 metara kvadratnih i težine od oko tri kilograma, koža je naš najveći organ te je u neposrednom doticaju s okolinom. Često se, upravo prema izgledu kože, može vidjeti stanje našeg organizma, ali i koliko vremena i truda ulažemo u njenu njegu.

Zdrav izgled muške kože zahtijeva posebnu njegu. Muška je koža otprilike 30 % deblja od ženske (zbog čega muškarci kasnije dobivaju bore), ali ima veći udio masti pa se zbog toga na njoj lakše mogu pojaviti različite nečistoće poput mitesera. Također, procjenjuje se kako se muškarci u prosjeku briju 16.000 puta tijekom života, zbog čega njihova koža postaje osjetljiva na vanjske utjecaje.

Kako bi vam pomogao u pravilnoj njezi kože, dm je od 14. do 20. rujna pripremio Nivea tjedan tijekom kojeg se svi članovi Svijeta prednosti mogu oboružati Nivea proizvodima po 40 % nižoj cijeni.

Među brojnim proizvodima Nivea u dm-u, pronađite sve potrebno od dezodoransa, preko proizvoda za njegu tijela i kose do proizvoda za zaštitu kože od brijanja i krema lagane i nemasne strukture koje u dobro poznatoj plavo-bijeloj limenci nude sve što je potrebno za hidrataciju muške kože.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider