Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
najveća podrška u stresnom poslu

Trener-zavodnik stiže u grad: U najslavnijoj svjetskoj dvorani ona će biti pod posebnom pažnjom

Karizmatični trener imat će težak posao u posrnulom, nekad slavnom klubu, a najveća podrška bit će mu atraktivna supruga.

Galerija Natasha Sen-Fizdale (Instagram) Natasha Sen-Fizdale (Instagram) Natasha Sen-Fizdale (Instagram) +6 Natasha Sen-Fizdale (Instagram)

David Fizdale postao je novi trener slavnih New York Knicksa. Legendarni NBA klub u krizi je već gotovo dva desetljeća, a Fizdale, na glasu kao jedan od najperspektivnijih NBA trenera, imat će težak zadatak podizanja nekad slavne momčadi.

Najveća podrška u vrlo stresnom poslu svakako će biti njegova supruga, egzotična ljepotica Natasha Sen-Fizdale. Stručnjakinja za marketing postala je prava zvijezda, a na Instagramu ima više od 100.000 pratitelja.

Prvi put je došla u centar pažnje dok je Fizdale bio trener Memphis Grizzliesa. Fizdale je na kraju u Memphisu dobio otkaz; Elvisov grad na glasu je kao pomalo dosadan, a bračni par Fizdale sada stiže u potpuno drugačiju sredinu – ni manje ni više nego ''centar svijeta'' New York.

Ovaj će par sasvim sigurno postati vrlo popularan u Velikoj Jabuci. Uopće ne sumnjamo da će Natasha često biti pod svjetlima reflektora Madison Sqaure Gardena, najslavnije svjetske dvorane.

I sam trener Fizdale vrlo je karizmatična ličnost, poznata po zanimljivim izjavama. Posebno se pamti njegova press-konferencija nakon poraza u playoffu od San Antonio Spursa, kada je ''poludio'' nakon utakmice smatrajući da su ga suci oštetili.

Njegova izjava ''Take that for data'' sad je već legendarna, a navijači Knicksa sigurno će znati cijeniti takav borbeni duh, po kojem je njihov klub nekoć bio poznat. Bračni par Fizdale izgleda kao stvoren za New York i najslavniju svjetsku dvoranu, a Knickse čeka zanimljiva sezona i na parketu i izvan njega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider