Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Rast atraktivnosti

Na Aura Cup 2017 stižu ritmičke gimnastičarke iz cijelog svijeta

Nakon prošlogodišnjeg prvog uspješno održanog Aura Cup-a, Zagreb je domaćin i drugog po redu međunarodnog natjecanja u ritmičkoj gimnastici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

08. i 09. Travnja u SC Lučko u Zagrebu predstaviti će se istaknuta imena ritmičke gimnastike iz čak 20 svjetskih zemalja, a koji uključuje i daleke zemlje poput Japana, Novog Zelanda, Sjedinjenih Američkih država i Rusije.

Kako nam je rekla Nika Crevatini, vodeća osoba i idejna začetnica Aura Cup-a te bivša istaknuta hrvatska ritmička gimnastičarka, veliki odaziv sudionika svjedoči rastu atraktivnosti ovog iznimno zahtjevnog i profinjenog sporta.

Istaknula je kako je ovakav odaziv ujedno i dio vizije Aura Cup-a da postane vodeće međunarodno natjecanje iz ritmičke gimnastike koje će okupiti vrhunska imena iz tog sporta u Zagrebu te pisati nove stranice sportske povijesti. 

Time se Zagreb i Hrvatska kao destinacija, isto kao i ritmička gimnastika kao sport, pozicioniraju kao novi relevantni sudionici na svjetskoj sportskoj sceni

Aura Cup 2017. je sigurno početak jedne nove tradicije, a svi zainteresirani mogu uživo pratiti natjecanje i podržati svoje favoritkinje u SC Lučko u subotu i nedjelju 08. i 09. travnja. Ulaz je besplatan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider