Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
opet na okupu

Isplatilo se naljutiti suigrače: Realovi Hrvati uživaju s mogućim rivalom

Luka Modrić i Mateo Kovačić uživaju u Dubaiju u društvu darija Srne.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok su nogometaši Reala trčali počasni krug nakon dodjele pehara Svjetskog klupskog prvaka, Luka Modrić i Mateo Kovačić panično su hvatali avion za Dubai. Španjolski mediji pisali su čak da su se neki njihovi suigrači malo i naljutili što ih je hrvatski dvojac napustio tijekom slavlja, no sigurno im nisu previše zamjerili.

Hrvatski dvojac dobio je dopuštenje za odlazak, jedino su ih malo zeznuli nogometaši Kashime koji su uspjeli izboriti produžetak pa su Modrić i Kovačić zamalo zakasnili na let.

Darijo Srna je pak na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz sunčanog Dubaija na kojoj je jasno zbog čega su toliko njegovi bivši suigrači iz reprezentacije željeli uhvatiti avion. Susret s bivšim kapetanom na odmoru vrijedio je prijekih pogleda suigrača u Japanu. S trojicom nogometaša u društvu je i Hrvoje Čermak, sin generala Čermaka čija tvrtka sponzorira Lokomotivu.

Srna pak u Dubaiju čeka poziv na sastanak s Barcelonom u kojoj i dalje ne mogu odlučiti žele li ga ili ne. Aleix Vidal se ne da na posudbu, a Srna pak želi ugovor na godinu i pol kako ga eventualno ne bi otpisali nakon jedne polusezone. Sve to pomalo podsjeća na situaciju s Nolitom prošle zime, pišu mediji iz Barcelone kojima je hrvatski branič jedna od glavnih preokupacija u posljednje vrijeme.

Možda će susret s Realovim zvijezdama ohladiti čelnike Barce, ali bio bi to glup argument jer radi se o velikim prijateljima.
 

 

holiday with friends#dubai# @lukam10 @hrvojecermak @mateokovacic8#

A photo posted by darijosrna (@darijosrna) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider