Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vozači će letjeti stazom

Michael Buffer ulazi u svijet Formule 1: "Vrijeme je da se predstavim"

Svijet Formule 1 22. listopada će doživjeti jedan veliki novitet, ali samo za jednu utrku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slično kao što je Conor McGregor odlučio promijeniti sport i MMA-ov oktogon zamijeniti boksačkim ringom, slavni Michael Buffer (72) odlučio je prihvatiti ponudu Formule 1! Legendarni boksački najavljivač bit će zadužen uoči Velike nagrade SAD-a "najaviti vozače s energijom i adrenalinom koji zaslužuju". Ovim angažmanom ideja čelnika Formule 1 u SAD-u je privući još više medijske pažnje na utrku koja se održava kasnije ovog mjeseca, točnije 22. listopada.

"Sada je moje vrijeme kako bih se predstavio i najboljim svjetskim vozačima utrka. Oni su zvijezde ovog šoua i želim ih najaviti s energijom i adrenalinom koji zaslužuju prije nego što upale svoje motore i spreme se za početak utrke", izjavio je Buffer povodom ovog velikog angažmana.

Osim angažmana najavljivačke zvijezde, kojem je među ostalim popularnost donijela i krilatica "Let’s get ready to rumble", angažiran je i slavni pjevač Justin Timberlake.

Ideja organizatora je privući razne profile gledatelja, a ne kao što je to bio slučaj do sada - isključivo fanove moto sporta. Nadaju se da bi Veliku nagradu SAD-a mogle doći pogledati i čitave obitelji s djecom, kao što je to recimo slučaj u drugim američkim sportovima poput bejzbola, američkog nogometa, košarke i hokeja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider