Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Očev nasljednik u Madridu?

Pogledajte majstoriju 8-godišnjeg Marcelova sina u svlačionici Reala kojom je igrače bacio u trans

Marcelov sin Enzo Gattuso Alves Vieira postao je internetska senzacija nakon što je igračima Reala "pokazao" kako se igra glavom.

Marcelov sin igra glavomet s igračima Reala (Screenshot)

Uoči posljednjeg kola sezone za zaborav u domaćem prvenstvu i deset dana ususret finalu Lige prvaka, u redovima Real Madrida vlada jako dobro raspoloženja. Njega je u utorak dodatno popravio sin brazilskog reprezentativca Marcela, koji je posjetio svlačionicu Kraljevskog kluba.

Osmogodišnji Enzo Gattuso Alves Vieira postao je internetski hit nakon što je s 12-oricom igrača Reala koji su sjedili na svojim mjestima u svlačionici odigrao dodavanje glavom, te nakon posljednjeg s kapetanom Sergijom Ramosom ubacio loptu u plastičnu posudu. Sve ISPRVE i bez pogreške.

Među igračima koji su izmjenili dodavanje s Enzom bili su i naši reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić, baš kao i ponosni otac Marcelo.

Nakon što je kompletirao "krug" ubacivanjem lopte u plastičnu posudu, u svlačionici Reala nastao je kaos, a Enzo je završio na rukama igrača Reala koji su ga podizali u zrak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider