Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
demolirao sve oko sebe

Urnebesna reakcija Shaqa nakon što ga je LeBron pretekao na listi strijelaca!

LeBron James upisao je poraz s Clevelandom, ali je pritom postao sedmi najbolji strijelac u povijesti NBA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trebala je to biti velika večer za LeBrona James koji je pretekao Shaquillea O'Neala i zasjeo na sedmo mjesto najboljih strijelaca NBA lige svih vremena. Međutim najbolji košarkaš današnjice bio je prilično ljut na kraju gostovanja kod Chicago Bullsa na kojem je njegov Cleveland upisao 10. poraz u ovom mjesecu.

To se LeBronu Jamesu nije dogodilo još od njegove Rookie sezone 2003. godine...

James je s 26 poena pretekao O'Neala i stigao do brojke 28,599 koševa u karijeri (tri više od O'Neala). Idući na njegovoj "to do" listi je još uvijek aktualni Dirk Nowitzki. Nijemac je trenutno na brojci od 30,181 poena, dok je i dalje daleko vodeći Kareem Abdul-Jabbar (38,387).

Nije dugo trebalo čekati na reakciju Shaquillea O'Neala zbog činjenica da ga je pretekao još jedan igrač. Kolega s televizije pokazuje mu mobitel na kojoj je otvorena vijest da je 8. strijelac svih vremena, jer ga je pretekao LeBron.

Shaq u nevjerici uzima mobitel u ruke, baca ga na pod i potom kreće s demoliranjem svega što mu je došlo pod ruku. Na kraju video odlazi iz kadra uz vrisak "WHY?" (zašto?).

O'Neal je poznat kao veliki šaljivdžija, ali i veliki fan LeBrona Jamesa, tako da mu ovaj "poraz" sigurno nije preteško pao. U svakom slučaju, dobra zezancija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider