Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nogometni znalci

Kviz ''Nogometne Ikone'' već na otvaranju sezone srušio rekord Hrvatske

Već se u prvom kolu nove sezone pokazalo zašto su ''Nogometne Ikone'' najposebniji pub kviz u Hrvatskoj. Oko 330 igrača igralo je ovaj kviz već na otvaranju sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očito ne postoji veći nogometni afrodizijak u Hrvatskoj od mozganja koji je jedini igrač zabio ''hat trick'' u El Slavonicu, derbiju Osijeka i Cibalije. Radi se o Zoranu Zekiću. Takva i slična pitanja, pa razno razne asocijacije, grafike, video i audio pitanja osvajaju svakoga četvrtka navečer nogometne
kvizomane u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Metkoviću i Zadru.

''Nažalost, morali smo uskratit prijave za više od deset ekipa jer nemamo dovoljno kapaciteta u našim standardnim lokalima u Zagrebu i Splitu. U Rijeci, Zadru, Osijeku i Metkoviću pričekat ćemo još koji tjedan da se standardizira broj ekipa pa i tamo krenuti s ligom. Tamo ima još mjesta za prijavu ekipa, a prijaviti se možete preko našeg Facebook inboxa ili najjednostavnije svratite svaki četvrtak od 20:30 sati u lokale u kojima se kviz igra. Imamo velike planove za ovu sezonu s našim partnerom Staropramenom. Želimo istaknuti da smo ukinuli kotizacije i uveli još bogatije nagrade'', ističe Ivan Miliković, osnivač popularne Facebook stranice Nogometne Ikone i jedan od organizatora kviza.

Dosadašnji rekord u najmasovnijem kvizu u Hrvatskoj bio je također u vlasništvu ''Ikona''. Prošle sezone je najviše bilo 80 ekipa, oko 300-injak igrača. Ove je sezone u prvom kolu kviz igralo 86 ekipa. Najviše ih je bilo u Zagrebu – 23. Novu je sezonu video pitanjem iz Rio de Janeira otvorio Dejan Rambo Petković. Legendarni nogometaš brojnih brazilskih velikana jedini je Europljanin uz Eusebija i Beckenbauera uvršten u Hall of Fame brazilskog nogometa na kultnoj Marakani.

Organizatori i ove sezone osim velikog finala u ''Macoli'' planiraju i internacionalni kviz. Definitivno poseban pub kviz koji raste iz tjedna u tjedan. Ako mislite da ste veliki nogometni znalac, Nogometne Ikone su pravo mjesto da to i pokažete.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider