Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakav Floyd Mayweather?

Ovako to izgleda kad bogati Kinezi slave: Planine novca za plasman u drugu ligu

Igrači novog kineskog drugoligaša promociju su proslavili okruženi planinama novca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je da Kinezi ulažu ogroman novac u nogomet te da su mnoge europske zvijezde ''pobjegle'' u Kinu riješiti egzistenciju i osigurati mirnu mirovinu. Sudeći prema scenama koje dolaze iz svlačionice malo poznatog kluba Meixian Techand, rastrošnost nije rezervirana samo za elitni rang kineskog nogometa.

Meixian Techand, klub osnovan 2012. godine, izborio je promociju iz treće u drugu ligu, a neimenovani lokalni milijarder odlučio je bogato nagraditi igrače.

Svaki igrač navodno je dobio čak tri milijuna dolara bonusa, a nagrada je stigla u gotovini. Igrači su proslavili uspjeh slikama s planinama novca na kojima bi im pozavidio i Floyd Mayweather, boksač poznat po ljubavi prema novcu koju često demonstrira na društvenim mrežama.

Ye Weichao bio je jedini strijelac u minimalnoj gostujućoj pobjedi protiv Shenzhen Ledmana koja je osigurala klubu promociju. Igrači su bez sumnje bili motivirani obećanom bogatom nagradom, a nakon ovakve proslave sigurno će pokušati što prije doći i do prve lige.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider