Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
žene bacao u trans

Legenda opisala život nogometne zvijezde: ''Prestao sam s orgijama kad sam upoznao nju''

Hernan Crespo ispričao je kako je izgledao njegov samački život prije nego što je upoznao suprugu.

Galerija Hernan Crespo i obožavateljica 2002. godine (Foto: AFP) Hernan Crespo (Foto: AFP) Hernan Crespo (Foto: AFP) +1 Hernan Crespo (Foto: AFP)

Hernan Crespo jedan od onih nogometaša koji simboliziraju nogomet s kraja 90-ih i godina s početka novog tisućljeća. Njegovi golovi iz Parme, Lazija, Intera, Chelseaja i ostalih klubova se ne zaboravljaju.

Argentinac je bio i seks-simbol. Žene su ga obožavale, obožavateljice su plakale nakon poljupca uz autogram (kao što se vidi na fotografiji). A on je u svojim 20-ima uživao u životu nogometne zvijezde.

"Kada sam bio mlad, sudjelovao sam u mnogim orgijama u kojima je, naravno, bilo mnogo više žena", poručio je Crespo u jednoj TV emisiji.

Objasnio je kako je to bilo normalno, ali se u jednom trenutku smirio.

"Bio sam samac, a k tome i bogat i poznat nogometaš. To je trajalo do neke moje 27. godine. To je bilo normalno. Nisam ponosan na to, ali to je moje životno iskustvo'', poručio je legendarni napadač.

No prije 15-ak godina upoznao je jahačicu Alessiju Rossi, Talijanku rumunjskog porijekla.

''Čim sam upoznao sadašnju suprugu, prestao sam s orgijama. Danas mi nimalo ne nedostaju i presretan sam obiteljskim životom koji vodim."

Crespo sa suprugom ima troje djece i danas je daleko od imidža koji je gradio igrajući u Serie A, prije odlaska u londonski Chelsea.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider