Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kakva legenda!

Dobroćudni srpski div osvaja SAD: Pogledajte plesne pokrete koji su postali hit dana

Boban Marjanović ne igra puno, ali jedan je od najomiljenijih NBA igrača.

Boban Marjanović okružen navijačima (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Boban Marjanović je srpski košarkaš Los Angeles Clippersa koji u tom klubu na parketu ne igra preveliku ulogu. Za Clipperse prosječno igra tek 6,9 minuta po utakmici i ubacuje 4,5 koševa, ali unatoč tome postao je jedan od zaštitnih znakova ove momčadi.

Marjanović je brzo postao omiljeni lik u svlačionici, a sa svojih 222 centimetra visine te vedrom i dobroćudnom naravi privlači pozornost gdje god se pojavi. Amerikance posebno oduševljava svojim plesnim pokretima, a svoje vještine na plesnom podiju demonstrirao je i uoči posljednje utakmice.

Marjanović se na zagrijavanju rasplesao sa svojim suigračima DeAndreom Jordanom i Tobiasom Harrisom, s kojim je igrao i u Detroit Pistonsima. Popularni Bobi zaplesao je na taktove Drakeove pjesme ''God's Plan'', netko je sve zabilježio mobitelom, a snimka je ubrzo postala pravi hit.

 

Boban dancing to God’s plan. (via @thedailyclip, @lojomedia)

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Nije ovo prvi put da Marjanović plesnim pokretima osvaja NBA. Nekoliko dana ranije Jusuf Nurkić mu je na zagrijavanju naručio pjesmu Dine Merlina ''Nek' padaju Ćuskije'', a dvojac je to proslavio u kombinaciji s Talijanom Danilom Gallinarijem.

Marjanovićeve plesne vještine postale su njegov zaštitni znak, a čak ih je demonstrirao i u ESPN-ovoj emisiji SportsNation, kada je voditelje učio svojim pokretima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider