Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
testira ga za reprezentaciju

Dinamov Katalonac kod Cro Copa: ''Još je stari napadač Cibalije tvrd orah''

Dani Olmo posjetio je na treningu legendarnog Mirka Filipovića.

Dani Olmo i Cro Cop (Screensshot)

Ako borilačka legenda Cro Cop 25. svibnja u Londonu pobjedi Royja Nelsona, jedan će Dinamov nogometaš moći reći kako je pomogao proslavljenom borcu da se pripremi za veliki revanš koji se sprema na spektaklu Bellator 200.

Šalimo se, naravno, a radi se o 19-godišnjem Daniju Olmu, fenomenalnom nogometašu Dinama koji je već sad jedan od najboljih igrača maksimirskog kluba.

''Iz HNS-a su me molili da testiram Danija Olma, ali još je stari napadač Cibalije pretvrd orah'', napisao je Mirko na svom Facebook profilu i objavio video kako s mladim nogometašem igra ''na dva mala''.

Podsjetimo, posljednjih se tjedana priča o mogućem igranju Olma za hrvatsku reprezentaciju. Uskoro će dobiti državljanstvo, a i hrvatski mu ide jako dobro. No zbog pravila FIFA-e Olmo bi za našu reprezentaciju mogao igrati tek za tri godine, pa će vjerojatnije prvo dobiti poziv za mladu reprezentaciju Španjolske.

Olmo je inače Katalonac, rođen u povijesnom katalonskom gradu Terrassi, iz kojeg dolazi i legendarni nogometaš Barcelone Xavi Hernandez.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider