Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"trebao si me laktom..."

Maradona i Ronaldo nasmijali cijelu dvoranu: Bacili oko i na voditeljicu

Diego Maradona i Ronaldo bili su glavne zvijezde večeri kada su u pitanju najavljivači pobjednika na FIFA-inoj gala večeri The Best Football Award.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posebni gosti na FIFA-inoj gala večeri, na kojoj su dodijeljene nagrade za najbolje nogometaše i trenere 2017. godine, bili su legendarni argentinski i brazilski igrači – Maradona i Ronaldo. Njima dvojici pripala je čast da proglase najboljeg igrača svijeta za 2017. godinu, a pritom su i dobro nasmijali okupljene goste.

Nakon što su izašli, obojica su izjavili da im je drago vidjeli cijelu nogometnu obitelj na jednom mjestu, snažniju nego ikada prije. Brazilski Ronaldo nakon toga je udijelio lijepi kompliment čovjeku s kojim nikada nije imao priliku zaigrati kao profesionalac.

"Kako bih volio da sam mogao igrati s tobom brate. Majko moja...", rekao je Ronaldo, a Maradona odgovorio:

"I ja s tobom".

Nakon toga Ronaldo je rekao da su on i Diego ovdje kako bi proglasili pobjednika u nominaciji najboljeg nogometaša godine, a Maradona je koju sekundu kasnije krenuo otvarati kovertu s imenom slavodobitnika. No, u tome ga je prekinuo Brazilac.

"Mislim da bismo prvo trebali pogledati videa kandidata".

"A da? Ispričavam se", rekao je Maradona i nasmijao cijelu dvoranu.

"Trebao si me laktom udariti i upozoriti. Nisi trebao ovako naglas reći da sam zaboravio", poručio je Argentinac Ronaldu.

"Gazio sam ti po stopalu", odgovorio je Brazilac.

"Ahaaaa, to je bio znak. U redu, u redu", zaključio je ovaj smiješni skeč argentinski genijalac.

Nakon pogledanih videa njih dvojica pozvali su na pozornicu Cristiana Ronalda.

Njih dvojicu uhvatilo je oko kamere i dok su u publici čekali svoj red da se popnu na pozornicu. Naime, uoči početka cijelog šoua koji je prenosila televizija atraktivna voditeljica programa prošla je ispred njih te izazvala zanimljivu reakciju. Obojica su se okrenuli za njom i njezinom pozadinom, a posebno je zanimljiv izraz lica imao Brazilac Ronaldo.

Njihova reakcija vrlo je brzo postala viralna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider