Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
šminka čini čuda

Obožavatelji okrenite glavu: Unakaženi David Beckham!

David Beckham po drugi će se put u životu pojaviti u jednom filmu koji će režirati Guy Ritchie.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sjajne karijere ispunjene uspjesima David Beckham bacio se u glumačke vode! Na svom je Instagram profilu, koji prati preko 33 milijuna obožavatelja, podijelio fotografiju unakaženog sebe. Riječ je o čudesnom djelu ljudi iz šminke sa snimanja filma Kralj Arthur.

Beckham će u filmu Guya Ritchieja imati manju ulogu, a za istu su mu morali unakaziti kompletnu lijevu stranu lica i požutiti zube. Prilično zastrašujuća fotografija, no srećom po njegove obožavatelje izgled je samo privremen.

"Svjestan sam da su se mnogi sportaši okušati u glumi i nisu uspjeli. Znam da je to teška profesija u kojoj je potrebna velika količina vještine i discipline. No ovo što sam dosada radio, zaista sam uživao u tome. Mogu napraviti većinu stvari koje mi redatelji zadaju. Uostalom, i da ne budem uspješan, kao poznata sam ličnost navikao na kritike", rekao je Beckham za The Times.

Redatelj Ritchie i Beckham dobri su prijatelji, pa se tako Becks već pojavio u jednom od njegovih filmova - "The Man From U.N.C.L.E.

Film Kralj Arthur: Legenda o maču trebao bit se pojaviti u kinima SAD-a 12. svibnja ove godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider