Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
mišićava zvijezda

Cristiano Ronaldo pokazao mišiće

Europski prvak s klubom i reprezentacijom vratio se nakon ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo se vratio. Trebalo mu je tek 6. minuta da zabije u prvoj utakmici nakon finala Eura kada ga je već u ranoj fazi susreta Payet ozlijedio neopreznim startom. Nakon sat vremena Zinedine Zidane ga je izvadio iz igre jer Osasuna je već bila razbijena na Santiago Bernabeuu.

Taj izlazak ide u prilog tvrdnjama o dogovoru Zizoua i Ronalda oko doziranja minutaže. Znamo svi kako je Portugalac uvijek htio igrati, a zamjena je bila zabranjena. No nije on više mladić čije je tijelo može izdržavati baš sve napore, naročito nakon dužih pauza. Zato je koljeno nakon igre dobila poseban tretman liječnika.

Ako je netko u sjajnoj fizičkoj formi, onda je to CR7. Njegovo tijelo izgleda besprijekorno, pa je i maneken vlastitog brenda donjega rublja. Znamo da voli pokazivati trbušnjake i da mu je fizički izgled jako važan, a da ima snažne bicepse pokazao je kada je sjeo na klupu u subotnjoj utakmici.

Španjolci prate njegov svaki korak pa je jedna kamera u prijenosu uvijek usmjerena samo na najveću zvijezdu. Zna to i Ronaldo pa je počastio obožavateljice pogledom na poznate mišiće.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider