Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nikada nije odustao

Dokaz da ništa nije nemoguće: Filmska priča Cosmina Lambrua!

Inspirativna priča ispisana je ovog utorka u utakmici rumunjskog kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogomet vrlo često piše srcedrapajuće priče, a upravo jednoj takvoj svjedočili smo minulog utorka u utakmici rumunjskog kupa. Petrolul je ugostio Mioveni i izgubio nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca. No trenutak koji je obilježio susret dogodio se u 100. minuti igre u produžetku.

Debi kao nogometni profesionalac ostvario je 18-godišnji Cosmin Lambru, tinejdžer koji je kao osmogodišnjak ostao bez lijeve ruke. Unatoč silnim problemima s kojima se suočavao tijekom svih ovih godina, Lambru nije odustao od svog sna da postane profesionalni nogometaš i nikada se nije žalio zbog svoje sudbine.

"Vraćali smo se s treninga kada je na mene naletio kamion. Bacio sam se ispod vozila i osjetio strašnu bol. Bio sam svjestan kada su me vozili u bolnicu", prisjetio se emotivni Lambru.

"Kada sam se vratio na nogometni travnjak prvo sam se morao priviknuti pasti na ruku. Nije bilo lako, ali nikada se nisam žalio i nikada nisam odustao", rekao je napadač Petrolula 52.

Njegova momčad nije izborila pobjedu, ali je ovaj 18-godišnjak ostvario najveći trijumf svoje karijere. On je još jedan u nizu dokaza da ništa nije nemoguće, ako postoje želja i volja za uspjehom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider