Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Come to the Sneakermeister side!

Prijeđi na cool stranu života – Sneakermeister stranu! Dom svih sneaker brandova – Shooster, the sneakermeister - predstavlja ti novu proljetnu kampanju i novu Nike kolekciju izbliza!

Život ima mnogo dobrih strana, ali najcool je Sneakermeister strana!
Prijeđi na Sneakermeister stranu, stranu koja ne slijedi, nego lansira trendove! Izađi iz okvira!

Što ima novog? Pa dok briješ gradom, zacijelo ćeš prvo naići na novu proljetnu kampanju koju je Shooster snimio s pravim predstavnicima sneaker scene: to su tattoo artist, skejter i grafiter, jedinstveni Nikola Zorotović, i hip-hop zvijezda u svom plesnom uzletu, Martina Vuletić! Kad se malo zaljubiš u njihove tenisice, otkriti ćeš u sebi neočekivanu transformaciju: zauzmi stav i vidjet ćeš da si veća faca nego što misliš!
Prijeđi na cool i slobodoumnu stranu - prijeđi na Sneakermeister stranu i dođi u Shooster čekirati novu proljetnu kolekciju!

Nike te iznova iznenađuje svojim dostignućima: Nove Nike Air Max Lunar90 kombiniraju dva najpopularnija sistema amortiziranja Lunarlon i Max Air za tenisice udobne kao nijedne do sada! Bešavno gornjište daje svijež i moderniji izgled, te povećala fleksibilnost i prozračnost. Ako upotrijebiš «bešavno gornjište» u konverzaciji, bit ćeš sigurno kul, ali bit ćeš još i više radi superkul boja tvojih novih najkica! Primijećenost i pozitivne promjene na ljubavnom i svakom planu - zajamčene!

Da, novi Air Max Lunar90 je Air Max kao nijedan do sada!

Uz sve ovo, u kultnom Shooster lancu obitavaju i novi modeli i ostalih cool brandova: Nike, Jordan, Converse, Supra, Timberland, Vans, DC, Reebok, Skechers, Polo Sport itd. U Shoosteru žive brandovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister je više od kupnje: Shooster je top-usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se uvijek poželjeti vratiti!
Dođi, jer život kakav želiš je na korak od tebe! Ne doslovno (osim ako nisi korak ispred ulaza u Shooster), ali to se tako u reklamama kaže!

Prijeđi na Sneakermeister stranu - čekamo te!


ADRESE:

Shooster

Zagreb
Arena centar
City Center One West
City Center One East
Ilica 22
TC Cvjetni
King Cross
Ilica 57 – Kids
Westgate

Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka

Velika Gorica
Trg kralja Tomislava 38

Split
PTC Joker
City center one

Pula
Portarata 8

Zadar
TC Relja

Koprivnica
Zrinski trg 5

Karlovac
Stjepana Radića 21

Varaždin
Trg slobode 2

Osijek
Trg slobode 2
PTC Portanova

Slavonski Brod
City Colosseum

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider