Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
izazvao lavinu reakcija

Bizarno i šokantno priznanje bivšeg nogometaša: "Majka mi je žrtvovana zbog moje karijere"

Jedno od najbizarnijih sportskih priznanja u povijesti imao je bivši gabonski reprezentativac.

Shiva N\'Zigou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Internetom se proširio video i izazvao lavinu reakcija, a tiče se malopoznatog gabonskog napadača Shive N'Zigoua, bivšeg napadača francuskog prvoligaša Nantesa. On je u evangelističkoj crkvi otkrio da je njegov otac žrtvovao njegovu majku kako bi on uspio u svojoj karijeri...

"Moja je majka mrtva i želim sa svima vama podijeliti da je žrtvovana. Potpisao sam mnoge ugovore, a moj otac želio je sav novac od njih. Rekao je da će ubiti moju majku. Odbio sam mu dati sav novac, nakon čega je on ubio moju majku i rekao da će mi njezin duh pomoći da uspijem u karijeri", rekao je pred masom ljudi N'Zigou.

U nastavku bizarne ispovijesti bivši reprezentativac Gabona otkrio je da je lagao vezano za svoje godine te da je imao incest sa svojom tetom i sestrom.

"Lagao sam o svojim godinama kada sam dolazio u Francusku. Imao sam pet godina više", priznao je Gabonac, koji je postao najmlađi strijelac u povijesti Afručkog kupa, ali mu je rekord izbrisan nakon što je priznao da je imao 21, a ne 16.

"Imao sam seksualni odnos sa svojom tetom. Isto se ponovilo i sa sestrom. Također sam imao homoseksualni odnos s prijateljem", priznao je N'Zigoua.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider