Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ostale djevojke ni blizu

Milijune je zaludila svojim izgledom, a sada je to i naplatila

Arianny Celeste još uvijek je najpoznatija ring djevojka, a znamo i koliko zarađuje.

Više od deset godina Arianny Celeste je jedan od simbola UFC-a. Mijenjale su se mnoge ring djevojke, ali zanosna Arianny ostala je sve ove godine u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji. Ona je danas više od ring djevojke, a tome svjedoči i podatak o njenoj zaradi.

Prema pisanju medija u SAD-u, Arianny je zaradila svoj prvi milijun dolara. Navodno UFC svoje djevojke u prosjeku plaća oko 20 tisuća dolara godišnje, no Celeste je očito uspjela naplatiti svoju popularnost na razne načine.

Njen Instagram profil prati gotovo tri milijuna fanova, ima malo manje od pola milijuna Twitter fanova, dok na je putem Facebooka prati čak šest milijuna obožavatelja!

To je i više nego dovoljno da bude tzv. influencer za čije će objave na društvenim mrežama sponzori platiti velik novac.

Čini se kako lijepoj Arianny ide dobro u životu, incident iz 2012. joj definitivno nije naštetio karijeri. Podsjetimo, tada je nakratko završila iza rešetaka nakon što ju je policija uhitila zbog tučnjave s bivšim dečkom.

UFC veteranka bila je kraljica organizacije do uvođenja ženskih borbi. Tada su ring djevojka malo pale u sjenu borkinja, ali uvijek ih je lijepo vidjeti uz MMA kavez.
 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider