Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Znanjem do finala': Velika borba za povijesno finale na Wembleyju

GOL.hr je u suradnji s MasterCardom organizirao nagradnu igru u kojoj je najbolji i najspretniji natjecatelj osvojio put na finale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kroz četiri kruga kviza 'Znanjem do finala' dobili smo četiri finalista koji su se u emisiji uživo borili za glavnu nagradu koja uključuje dvije karte za finalnu utakmicu UEFA Champions League, smještaj i put u London te 2.000 kn na potrošačkoj kartici. Za Wembley su se natjecali Antonio Madunić (Kutina), Duje Matić (Split), Ivan Racetin (Šibenik) i Mario Vrdoljak (Rakovica).

Finalni krug sastojao se od seta od pet pitanja za svakog sudionika i jedne igre vještine. Sva pitanja odnosila su se na povijest natjecanja UEFA Champions League, a igra vještine podrazumijeva tehniciranje nogometnom loptom. Svaki točan odgovor na pitanje bodovao se s dva boda, a u igri vještine kandidat koji najuspješnije tehnicira loptom, odnosno ostvari najveći broj dodira s loptom prije nego što lopta dotakne pod osvaja 4 boda, drugi sudionik osvaja 3 boda, treći 2 boda i četvrti jedan bod.

Sudionik koji je dgovaranjem na pitanja te u igri vještine ostvario ukupno najveći broj bodova bio je Mario Vrdoljak iz Grabovca kraj Rakovice.  Svi finalisti bez obzira na rezultat ostvaren u finalnoj igri osvajili su utješne nagrade, a Mario će gledati finale Lige prvake.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider