Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nekad striptiz, a danas...

Tamburaši na 'dočeku Dinama nakon debakla u Amsterdamu

Dinamo je u Amsterdamu pretrpio jedan od svojih najtežih europskih poraza u povijesti, ali to nije omelo "modre" da se provesele nakon povratka u Zagreb...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvo su na carini prijavili četiri laka amsterdamska komada, a potom su u pratnji tamburaša i pod vodstvom gazde zapjevali "Dinamo je pravi šampion!"

Ne zna se kako su se tamburaši stvorili na dočeku "modrih" nakon potopa u Amsterdamu, ali izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nije bio previše iznenađen kada ih je ugledao u sitne sate na Plesu, pa se može pretpostaviti odakle je potekla ideja.

Nije bilo ni približno veselo kao 2007. kada su se "modri" iz Amsterdama vratili s pobjedom i kada je Maminjo održao svoj čuveni performans začinjen sa striptizom, "cvilenjem" violina i guranjem čarapa u gaće.

Onomad je maleni orkestar dobro zaradio, a kako su prošli tamburaši još uvijek se ne zna sasvim pouzdano, ali ne treba sumnjati da je Maminjo kao i uvijek bio široke ruke. Čini se da je ovaj put nekima u "modrom zboru" bilo i malo neugodno, no što se može, kad gazda zapjeva, mora ga se pratiti, jer jed je jed, a red je red...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider