Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo 2 karte po kupcu

I dalje Dinamo za kunu: Vrata 'otvorena' za Ligu prvaka

Na Maksimiru su opet odlučili podijeliti većinu karata, ovaj put za utakmicu koja vodi do sna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu, 17.8. u 20:45, Dinamo u Maksimiru igra prvu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv Malmöa, a svi navijači još jednom mogu izuzetno povoljno doći do svoje ulaznice za utakmicu. Nije Mamić želio ništa prepustiti slučaju, jer će se sve vratiti ulaskom u Ligu prvaka. Cijena karte od 1 kunu je simbolična, one su ustvari podijeljene, ali onda se ne bi moglo pričati o 'rasprodanom Maksimiru'.

''Cijene ulaznica još će jednom biti popularne. Uprava kluba smatra kako je prirodno i logično zbog sjajnog ozračja s navijačima još jednom napuniti stadion i pokušati napraviti veliki rezultat pa će tako cijene ulaznica biti kunu za tribine istok i sjever te 10 kuna za zapad'', rekao je glavni direktor kluba Damir Vrbanović.

Iz Dinama su posebno napomenuli kako će svaki kupac moći kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Zapad je 10 kuna, a ostale tribine simboličnih 1 kunu, ali novost je da svaki kupac neće moći kupiti više od dvije ulaznice...

''Pozivamo sve navijače da dođu na stadion i podrže dečke u ovim, naglašavam, kvalifikacijskim utakmicama gdje je najbitnije proći dalje. Želimo pun stadion i sjajnu atmosferu. Dinamo je ušao među 80 klubova koji će do kraja jeseni igrati europske utakmice i takav Dinamo zaslužuje maksimalnu podršku'', kaže direktor Vrbanović pa dodaje:

''Teško je ne spomenuti zvižđuke određenih navijača protiv Helsinkija pa iako su oni platili kartu i imaju na to pravo - nikako to ne možemo opravdati.''

Blagajne se otvaraju u utorak, 16.8., u 14 sati i bit će otvorene do 22 sata. Naravno, ukoliko se karte prodaju prije - blagajne se zatvaraju. Što se tiče stadiona, ulazi se otvaraju 2 sata prije početka utakmice.

''Interes je izniman iz svih dijelova Hrvatske i stekao sam dojam da se stvara izvrsno ozračje oko Dinama. Uvjeren sam da bi Dinamo s većim cijenama također napunio stadion, no odlučili smo se na ovaj način zahvaliti svih navijačima'', kaže direktor Vrbanović.

Direktor kluba istaknuo je cijene godišnjih karata: ''Svi klubovi svijeta diče se prodanim godišnjim ulaznicama pa smo baš zbog toga ove godine napravili nekoliko paketa. Cijene od 800 kuna za zapad, 500 za istok i 300 za sjever navijačima garantiraju utakmice HNL-a, Kupa, sve kvalifikacijske europske utakmice i skupine Europske lige. U slučaju skupina Lige prvaka imaju pak pravo prvokupa prije ostalih što znači da ne moraju čekati u redu. Također, imamo i godišnje karte za HNL i Kup te obiteljske pakete, a budući da svi članovi imaju 20 % popusta - radi se o pristupačnim cijenama'', poručio je Vrbanović.

Iz Dinama su posebno napomenuli da će s obzirom na popularne cijene ulaznica, svaki kupac moći kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider