Automoto
SPORTOVI
Automoto
prijenosi se sele

Predstavljen projekt Formule 1 na Sportklubu

Sportklub je predstavio projekt praćenja Formule 1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

Od ove sezone samo na programima Sportklub televizije moći ćete pratiti najbolje pilote svijeta u Formuli 1.

 

Hoće li Lewis Hamilton srušiti legendarnog Michaela Schumachera i osvojiti osmu titulu svjetskog prvaka ili će netko od mladih nada zasjati u punom sjaju. Sve to moći ćete pratiti samo na Sportklubu.

Javnosti se obratio direktor Sportkluba Hrvatska Marin Radić.

Marin Radić: Od početka smo htjeli prikazivati sve najbolje vrste auto-moto sporta. Imali smo Indy, NASCAR, Moto Gp i sada Formula 1 koju ćemo prikazivati na Sportklub programima.

Televizija je danas složen medij. Osim najboljih natjecanja poput Premier lige, od sljedeće sezone pratit ćemo njemačku Bundesligu. Ima puno naših igrača i znamo da u Hrvatskoj puno ljudi želi gledati tu ligu.

Pratimo i rusku nogometnu ligu u kojoj ima veliki broj hrvatskih igrača. Produljili smo ugovor i s ATP-om tako da imamo sve turnire od kategorije 250 do kategorije 1000 i naravno Wimbledon.

Priključio se i urednik specijaliziranog portala za praćenje Formule 1 MaxF1 Darjan Petrić

Darjan Petrić: Suradnja Sportkluba i MaxF1 portala će sigurno biti odlična i veselim se daljnjoj suradnji. Nadam se da će ova sezona biti puno zanimljivija od prošle dvije u kojoj je Mercedes na čelu sa Lewisom Hamiltonom.

Marin Radić: Nećemo samo pratiti preko televizije Formulu 1, pratit ćemo preko ostalih društvenih mreža i našeg portala koji se sve više diže. Gledatelji će moći postavljati pitanja usred utrke na koja će odgovarati naš tim u komentatorskoj kabini.

Predstavljam i našeg dugogodišnjeg komentatora i stručnjaka za Moto GP Darina Jankovića te našeg komentatora Frana Mihaljevića koji će komentirati Formulu 2 i Formulu 3.

Formulu 1 će komentirati Antonio Baković i Marjan Projić.

Baković: Lijep pozdrav svima, počinjemo punim gasom. Bit će ovo najduža sezona u povijesti i vjerujem da će biti jako zanimljiva. Treba ponovno očekivati dominaciju Mercedesa, ali bit će to i drugih priča koje treba pratiti. Sportklub je pokazao u ostalim sportovima da sve radi na visokoj razini, siguran sam da će tako biti i s Formulom 1.

Projić: Veliko mi je zadovoljstvo biti dio ove priče i što ću biti sukomentator Antoniju Bakoviću. Očekujem zanimljivu sezonu i jedva čekam da počnemo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider